Terug naar overzicht

Samen sterker: Ecogoggle en Aerial Intelligence bundelen krachten voor duurzame natuurmonitoring

Image

We delen interessant nieuws: Ecogoggle en Aerial Intelligence bundelen krachten voor duurzame natuurmonitoring. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in onze gezamenlijke missie om duurzame oplossingen te bieden voor het behoud en beheer van natuurlijke ecosystemen.

Aerial Intelligence: Vernieuwende drone-technologie voor natuurmonitoring

Aerial Intelligence, bekend om hun geavanceerde drone-oplossingen, heeft indrukwekkende ervaring in het verzamelen van gedetailleerde gegevens voor natuurmonitoring. Met state-of-the-art drones specialiseren ze zich in het in kaart brengen van natuurgebieden en leveren daarmee waardevolle data voor ecologisch onderzoek. Hun expertise vult perfect aan wat Ecogoggle nastreeft.

Ecogoggle: Expertise in geavanceerd vegetatiebeheer en natuurlijke inzichten

Bij Ecogoggle zijn we trots op onze expertise in geautomatiseerde detectie van plantensoorten en vegetatie met Artificial Intelligence (AI). Onze kracht ligt in nauwkeurige mapping van natuurgebieden, waardoor we op maat gemaakte oplossingen bieden voor bevordering van biodiversiteit en ecologisch beheer. Onze focus is het begrijpen van complexe interacties in natuurlijke ecosystemen en het verstrekken van inzichtelijke informatie voor besluitvorming.

De kracht van samenwerking: Wat mag je verwachten?

Door samen te werken met Aerial Intelligence, willen we de effectiviteit van onze samenwerking vergroten en zo tot nog betere resultaten komen. Samen ontwikkelen we geavanceerde oplossingen voor natuurmonitoring, waarbij gebruik wordt gemaakt van cutting-edge drone-technologie en diepgaande ecologische kennis. Zo kunnen we nog nauwkeuriger en effectiever opereren in het behoud van biodiversiteit, ecologisch herstel en het vergroten van het bewustzijn rondom milieukwesties.

Vier de nieuwe samenwerking met ons mee

Ter ere van onze samenwerking met Aerial Intelligence vieren wij dit door 20% korting te geven op de eerste klus in 2024 die wij in samenwerking met Aerial Intelligence uitvoeren! Neem snel contact met ons op om de eerste te zijn die we gezamenlijk kunnen ondersteunen bij een ecologisch vraagstuk. We kijken uit naar uw casus en de mogelijkheid om samen aan een duurzame toekomst te werken.

Contact

Voor verdere informatie kun je contact met ons opnemen. Stuur ons een e-mail via info@ecogoggle.nl of bel ons op +316 55 33 78 69.

Terug naar overzicht